Conclusions

La nostra hipòtesi és que “la industrialització ha generat molts canvis en moltes generacions” en fer aquest treball ens hem adonat que la hipòtesi que ens vam plantejar ha sigut encertada, ja que en el treball que hem fet doncs una part consistia a fer entrevistes els nostres pares, mares i àvies, i hem pogut observar que fa uns anys la gent no feia servir tantes tecnologies com ara. Abans s’havien valorat les petites coses, en cavi nosaltres si no tenim allò que volem o que s’ha posat de moda ja res ens sembla bé com per exemple la roba. D’aquesta abans si tenies dues samarretes i dos pantalons ja eres feliç en canvi ara tenim 20 samarretes i 10 pantalons i encara volem més.

Es pot observar un gran contrast entre la nostra vida actual amb la dels pares i àvies de fa uns anys. Els nostres avis i pares són de la segona revolució industrial, ja que en l’època en la qual vivien ja havien aparegut algunes tecnologies com per exemple: la ràdio, la nevera, el rentaplats, el telèfon, la televisió, cotxes, avions, etc. En la segona revolució industrial van començar a utilitzar-se noves fonts d’energia, especialment el petroli i l’electricitat. Gràcies a això va permetre la innovació del motor i de l’automòbil. També van ampliar les investigacions en ciència i tecnologia. Així gràcies a aquestes investigacions van sortir nous invents com el telèfon i el telègraf per facilitar la comunicacions. També es van produir avanços en la química aplicada a la indústria i en la medicina. 

La pregunta que ens hem plantejat a l’inici d’aquest projecte és “Com afecta la industrialització a la nostra forma de viure?”I pensem que la resposta correcta a aquest és que la industrialització afecte cada dia en la nostra forma de viure, ja que tot el que tenim i realitzem són canvis que parteixen de la industrialització i a la revolució industrial. 

Per acabar, a continuació es poden observar unes imatges on es veu l’evolució de diversos objectes.

Valoració del projecte:

Iman: Trobo que és un projecte per realitzar una unitat didàctica diferent i sense tants apunts, ja que penso que aprenem, més quan fem la investigació i l’anàlisi d’aquest que no pas si ens ho expliquen. Al principi vaig pensa que seria molt feixuc, però ara que el projecte ha arribat el seu fi penso que ha estat molt interessant, ja que ens ha permès conèixer més com han viscut els pares i avis. En conclusió penso que és un projecte que es podria realitzar a qualsevol curs i que si es fa l’any vinent l’única cosa que penso que s’ha de millora i que estaria bé és tenir un registre on poder saber qui ha fet que.

Sara: Penso que aquest projecta ha sigut molt interessant, ja que ens ha donat l’oportunitat de fer un treball on hem d’investigar i analitzar pel nostre compta. També gràcies a aquest projecte he après coses de les quals no sabia i ens ha permès conèixer com abans vivien els nostres avis i pares. Al principi quan em van comentar sobre que havia de fer un treball vaig pensa que seria molt avorrit i que seria el típic treball de buscar per internet informació i presentar-lo a la classe, però no ha sigut total ment el contrari la veritat m’ha agradat molt poder fer aquest projecte i espero que més endavant puguem fer més projectes d’aquest tipus per poder aprendre moltes coses més. En conclusió penso que és un bon projecte i que moltes altres persones els interessaria fer i que espero fer molt més d’aquest tipus més endavant.

Anaïs: Personalment crec que aquest ha set un treball difícil per a mi, ja que no tinc facilitat per a maniobrar els ordinadors/webs, suposo. Però, a part això, era un tema bastant interessant i al final m’ho he acabat passant prou bé. A més a més, he pogut entendre com funcionaven les webs i lo difícil que era crear-ne una. Porta molta responsabilitat i pot arribar a tenir unes grans implicacions; Gràcies a aquesta tecnologia, qualsevol missatge pot arribar arreu del món a través d’una web de manera instantània. També trobo molt motivador el fet que aquest treball sigui per un concurs, en el qual pots guanyar un premi. Això m’ha ajudat a implicar-m’hi i a tenir més ganes de treballar. I finalment, però no menys important, trobo molt interessant aquest treball, perquè també m’ha ajudat a conèixer més bé la vida en el passat i a conèixer les històries dels meus familiars i com vivien quan ells eren joves.

Aquesta pàgina fa servir les galetes bàsiques del wordpress.    Més informació
Privacidad