Nosaltres

Jo soc la Iman Kourdi, vaig néixer el 12 de març del 2005 a Vic i des de llavors que visc a Sant Bartomeu del Grau, el qual és un poble del Lluçanès. Jo crec que hi ha hagut un gran canvi en la societat, ja que fa uns anys no estàvem tant en contacte i en canvi ara passem moltes hores mirant les xarxes socials. També penso que abans s’observaven molt les notícies per la televisió o s’escoltaven a la ràdio i en canvi ara ens estarem del que passa el món a través d’Instagram, Twitter, etc. A casa meva no vam tenir internet fins al 2009. Crec que el canvi que està causant la tecnologia és positiu, ja que tot és més fàcil i sense complicacions. Penso que d’aquí a uns anys la majoria de feines seran fetes per màquina i que el nombre de gent pobre augmentarà.

Iman Kourdi i la seva germana. Imatge. Iman Kourdi, 2019

Jo soc la Sara Ziani, vaig néixer el 20 de setembre del 2005 a Barcelona i des de llavors visc a Gurb. Jo penso que hi ha hagut un gran canvi a la societat, ja que fa uns anys les persones passaven el temps a fora i també els nens i nenes ho passaven jugant a futbol i amb les nines. Avui en dia la gent la passa 24 h amb el mòbil. També penso que avui en dia gràcies a les tecnologies tenim més facilitat en fer les coses. Però també que més endavant en un futur la majoria de feines seran fetes per robots i que molta gent no trobarà treball. I que d’aquí cap al futur la majoria de les coses les faran les màquines, per exemple abans no hi havia renta plats, tot oh havies de rentar amb les mans, però ara gràcies a això només poses els plats bruts, cliques un botó i ja els tens rentats, doncs que mes cap al futur la majoria de feines de la casa les faran robots. En conclusió que ha sigut un pacte positiu en la nostra societat i que més endavant en el futur hi haurà moltes coses bones i també dolentes.

Sara Ziani observant la càmera. Imatge. Sara Ziani, 2006

Jo soc l’Anaïs, tinc 16 anys vaig néixer a Vic el 2005 i he viscut tota la meva vida a Gurb. Abans les persones vivien més en la ignorància, i crec que en els pocs anys que porto viva he pogut observar que cada any que passa la humanitat és més conscient i fa més coses al respecte sobre els problemes i injustícies globals. En les cases no hi ha hagut gaires canvis, però ara es fan cases cada cop més quadrades. Hi ha hagut bastants canvis en roba o objectes com ara els texans esparracats o els mòbils de pantalla tàctil. Crec que els mòbils de pantalla tàctil s’han tornat una cosa que quasi és imprescindible, però fa com 10 anys no  existien. Sincerament crec que tota aquesta revolució digital, ho farà que el món exploti o tots els humans viuran en una realitat virtual endollats en màquines com a Matrix. La meva edat en el meu primer treball serà 16 si m’agafen com a repartidora a domicili. Valoro que aquest petit canvi que jo he viscut és molt positiu i consciència a la gent a ser més coherents amb el que fan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta pàgina fa servir les galetes bàsiques del wordpress.    Més informació
Privacidad